Kursinnhold

kursinnhold


KINESISK ASTROLOGI 
er et fleksibelt og interaktivt web-basert kurs. Du kan jobbe helt i ditt eget tempo, akkurat når og hvor det passer deg. Kurssidene har du tilgang til et helt år. Du kan se læringsvideoene så mange ganger du ønsker og pdf filene er selvfølgelig dine for evig og alltid. Hver fredag (bortsett fra første modul) legger jeg ut ukens kursmodul, som inneholder læringsvideoer, sammendraget av videoene i skriftlig form samt konkrete oppgaver som du skal gjøre/se på i horoskopet ditt.

Hver uke har vi en felles gruppecoaching, en spørsmål og svar seanse (Q&A) hvor du kan spørre om ukens kursmodul hvis noe er uklart. Har du spørsmål om ditt horoskop, legger du ut spørsmålet i vår lukkede facebook gruppe og jeg svarer der eller i webinaret.

Q&A tas opp og legges ut på sidene våre slik at du får læringene med deg, også de gangene du ikke kan være med.

MELDDEGPAAHER

 

DETTE LÆRER DU:

MODUL 1:
Bakgrunnen for kinesisk astrologi. Hvor kommer det fra og hva brukes det til. Historisk perspektiv. Hva er kinesisk astrologi og hvordan leser vi et kinesisk astrologi kart. Yin og yang og de fem elementene. 10 himmelske stammer og 12 jordiske grener. Kjenn din Day Master. De 10 forskjellige Day Masters og hvilken personlighets karakter de har. De 12 dyrene gjennom året og dagene. De fire søylene. The four pillars of destiny.

MODUL 2:
De 12 dyrene og hvilke typiske karaktertrekk og elementer de har. Fire søyler og hva hver søyle representerer. Sesongens innflytelse i horoskopet. Ditt forhold til din partner, dine barn, venner, foreldre, karriere og penger. Kombinasjoner i de 10 himmelske stammene. Kombinasjoner i de 12 jordiske greinene. Kræsj og hvordan håndtere utfordrende perioder.

MODUL 3:
Hvordan analysere ditt eget horoskop? Hva slags type horoskop har du? Er det sterkt eller svakt? Hva er dine støttende elementer og hva er de elementene du skal unngå? Hvordan kan du bruke den kinesiske kalenderen for å utnytte de gode energiene som kommer, uansett om du er i en utfordrende eller støttende periode.

MODUL 4:
Spesielle horoskoper. Skjebnens vei. Den store skjebneveien og den lille skjebneveien. 10 års syklusene og hvordan du kan se på hvert år, hver måned og hver time. Rett og slett hvordan du alltid kan finne gode støttende dager og bruke energiene bevisst.

MODUL 5:
Fate Vs destiny. Hvordan vi kan la alt som skjer oss i livet være støttende. Skjebneveiene er din livs lekse. Lær hvordan du kan bruke den til å vokse og utvikle deg. Praksis, praksis,praksis. Jeg går gjennom horoskopene til kjente mennesker. Vi ser gjennom Kinesisk astrologi briller hvordan skjebnen til disse har blitt. Her bruker jeg dagsaktuelle temaer. Er det skjedd noe spesielt i verden se vi på både globale hendelser og personer som kommer frem i nyhetsbildet.

 

Ønsker du å gå videre kommer det videregående kurs og et profesjonelt kurs slik at du kan bruke dette profesjonelt som en del av jobben din hvis du jobber med mennesker eller som et eget fag.

 

MELDDEGPAAHER

BONUSER TIL DEG:

  1. Chi Gong øvelser for hvert element.
  2. Tre typer intuisjon og hvordan lære seg til å stole på intuisjonen.
  3. 5 minutter morgen øvelser som vil høyne ditt energinivå.
  4. Symboler i hjemmet. Hvordan bruke de for å tiltrekke deg det du vil i livet.
  5. Enkle feng shui tips til hjemmet ditt for å få balanse i livet.

KA4

 

MELDDEGPAAHER