Om Nina

fengshuiliving3

Det jeg elsker aller mest med kinesisk astrologi er at det er et konkret verktøy som ved å kjenne mitt horoskop har endret mitt liv og jeg brenner for å gi det videre. Mine lærere har kommet fra både Østen og Vesten. Gjennom mange års studier i feng shui og kinesisk astrologi og orientalsk metafysikk med de beste mestrene fra hele Asia har jeg lært hvordan denne dype orientalske kunnskapen kan hjelpe oss i Norge. Fra jeg begynte å studere kinesisk astrologi og feng shui visste jeg at jeg var på riktig vei.  Men veien dit var lang. Kanskje du ikke trenger å gå en like lang vei som meg.

Som barn var jeg superintuitiv og kunne jeg se og kjenne energier. Men ingen lærer deg å stole på den energetiske verden i dag. Du skal bare stole på det du kan ta på, veie og måle. Jeg begynte å føler meg usikker og tok valg utfra det som var forventet av meg. Sluttet å lytte til meg selv og min egen intuisjon. Jeg kjente på et savn, men visste ikke hva jeg savnet.

Jeg satt med en suksessfull business, flott hus, fine biler i garasjen, mann og barn men var dønn ulykkelig. Livet var som en tredemølle som gikk på autopilot og jeg glemte å kjenne etter hvordan jeg hadde det inne i meg. Følte at jeg hadde så mye mer å gi verden men stolte ikke nok på meg selv.

Etter en tøff skilsmisse fant jeg ved en «tilfeldighet» feng shui. I dag tror jeg ikke lengre på tilfeldigheter. Det er noe som heter synkronitet. Det vi er klare for kommer til oss når vi er åpne for å se det.  Da jeg åpnet min første feng shui bok var jeg klar. Jeg visste at jeg hadde funnet veien min. Jeg fant en kinesisk Mester og begynte å studere.

Overraskede nok var det første halvåret i feng shui studiet mitt viet kinesisk astrologi. Jeg måtte sitter og pugge kinesiske tegn og lære å lese den kinesiske kalenderen, skrevet på kinesisk.  Jeg som trodde jeg skulle lære innredning av hus satt der med mine kinesiske tegn og skjøte ikke bæra. Men det sank sakte inn og den kinesiske astrologien lærte meg mye om meg selv. Ikke minst fikk jeg konkrete verktøy til å bruke når livet gikk i nedoverbakke.

Nina-22

Jeg fortsatte med mine videregående studier og har aldri stoppet. Jeg ble umettelig. Fordi kinesisk metafysikk er et så komplekst er dette noe du kan studere hele livet. Samtidig er det enkle prinsipper du kan ta inn i hverdagen med en gang. Min kinesiske Hong Kong Mester fulgte jeg i mange år. Jeg startet en skole og underviste hans stoff. Også kommer det en dag da du ser at det kan være sunt å få kunnskap også fra andre. De siste årene har jeg bodd i Østen. Hjemmet mitt er på Sri Lanka.

Der har vi en helt annen naturlig tilnærming til energi. Fullmånedagen brukes til å søke innover. Alle kontorer er stengt og det er tempeldag. Fra mitt hjem i Colombo har jeg kort vei til Singapore, Malaysia og Taiwan hvor jeg har studert med andre mestere. De Østlige Mesterne ga meg kunnskapen men jeg slet i mange år med å formidle det fordi de kulturelle forskjellene er så store. Selv om energiens verden er den samme. Sola vil alltid stå opp i øst, uansett hvor du befinner deg på denne planeten.

Når vi lærer å leve med naturens energier, og hvordan bruke energiene på en kraftfull måte ved å samarbeider med naturens krefter.  Og naturen er magisk. Det er en levende vibrerende energetisk verden der ute som pulserer og banker i takten til vår egen rytme. Mine kunnskaper jeg tilegner meg i østen deler jeg i vesten. Tiden er her for at vi skal bygge boer og lære det beste av hverandre. Fordi jeg bor i Østen forstår jeg kulturen og kan gi det videre på en unik og genuin måte. Jeg har rett og slett et bein i vesten og et bein i Østen og snakker begge språkene, slik at jeg kan gi det beste til deg. 

Klemmer fra Nina

masterJo