Ros

Hei Nina 🙂
Jeg vil bare si at det jeg lærte i av kinesisk astrologi i 2006  fremdeles er i bruk. Kalenderen ligger ved siden av senga mi, og hvert år setter jeg opp horoskopet for meg og mine barn, så jeg vet hva jeg har i vente, både hos meg og barna, og tilpasse oss slik at vi får det best mulig. Jeg bruker det også i barneoppdragelsen, de er nå 14 og 16, for å veilede de til å fokusere i praksis på de ting, handlinger og energier de trenger 🙂 Morro er det også og følge med og se i slutten av året at ja, det har skjedd forandringer på de steder hvor energiene tilsier det.
BIBBI TVINDE ØBERG 

“Nina som lærer er en 6′er av 6 mulige. Forbilde. Hun gjør det vanskelige til lett, er kjempetålmodig og veldig positiv og gir aldri opp når vi trenger henne. Kunnskapsrik og levende opptatt av feng shuien, veldig smittende.”

RANDI MELHUS JENSEN

“Nina er en engasjert og lærer som brenner for faget. Hun har lang erfaring, og formidler sin kunnskap på en enkel og klar måte. Aller mest gir denne kunnskapen meg et sterkere forhold til naturen og masse glede som vekker nysgjerrigheten og livskraften. Det har gitt meg kunnskap om energier og nyttige verktøy til å skape harmoniske rom, velge det jeg vil omgi meg med og velge bort det som ikke støtter.”
ANNE MYHRE

“Takk Nina for ditt utrolige engasjement og din giverglede i dette feng shui kurset som jeg har fått gleden av å vare med i i snart ett år. Med all din omsorg for hver og en av oss har du hele tiden gjennom kurset ville forvisse deg om at vi har fått med stoffet som du underviser i. Du har tatt personlig kontakt, laget bonuser og snutter av alt feng shui materiale for å gjøre det mest mulig lettfattelig. Kontakten gjennom FB er så greit, der deler vi som er med på kurset hverandres erfaringer og spørsmål som vi lurer på og du svarer og kommenterer.

På en skala fra 1 – 10 er jeg ikke i tvil, det blir høyeste skår. Å følge deg Nina gjennom et kinesisk astrologikurs gjør jeg med glede, ikke bare gir du det du lover, men en hel del til.”

ASTRID SKJONG

“Feng Shui kurset til Nina er veldig inspirerende! Kursmateriellet er delikat og beskriver på en god måte hva Feng Shui er, og hvilke grep man lett kan gjøre selv for å få positive endringer i hverdagen og livet. Nina er raus med tilstedeværelsen sin ovenfor kursdeltakerne, og gir raske og gode tilbakemeldinger!  

Etter å ha trent qi gong og fått akupunktur behandling i mange år, så har jeg via Feng Shui kurset til Nina fått en enda dypere og bedredere forståelse av Yin og Yang, og hvilken betydning de har i hverdagen.
Hvis du ønsker mere energi, og flyt i hverdagen – samtidig med at du er villig til å ta noen grep selv, og underveis lære masse spennende – så kan jeg virkelig anbefale kursene til Nina!”

ALEXANDRA WANG

“Fengshuiliving ble for meg mye mere enn jeg hadde forventet. Har fått fart på meg selv og alt rotet som nesten tok kvelertak på meg her i huset! Det at alt har sin tid, har gjort det klarere for meg og gi slipp, åpne opp og ønske nye muligheter velkommen inn i livet. Kjenner at fengshui er i ferd med å krype inn under huden på meg, så jeg har nok begynt og se på livet med fengshuiøyne. Fantastisk inspirerende og følge deg Nina.”

AUD HELBERGET

“Jeg har gjennomført fengshuilivingonline med Nina Wolther og kan ikke få fullrost hverken kurset eller Nina nok. Det var et meget godt planlagt kurs med spennende moduler – alt bygget på hverandre slik at vi kunne tilegne oss kunnskapen, og Nina vekket nysgjerrigheten etter hvert som hun brettet til side lag på lag med kjempeinteressant informasjon og matnyttige tips. Jeg likte veldig godt at jeg kunne bruke mitt eget hjem som eksempel og få praktiske råd med på kjøpet. Nina er også veldig intuitiv og oppmuntrer til å bruke alle sansene i kombinasjon med det praktiske arbeidet– og det er alltid berikende. Med sin naturlige raushet, humor, store visdom og varme guidet hun oss gjennom ukentlige webinarer og krydret med flere bonuser underveis. Nina er et levende Feng Shui-leksikon, og det ble aldri kjedelig å høre på henne. Dette er helt klart ikke mitt siste Feng Shui-kurs med Nina, og jeg GLEDER meg til å se hva hun kommer med neste gang! Jeg anbefaler kurset på det aller varmeste!”
CICILIA MANDEM

“For noen fantastisk interessante og lærerike uker! Takk NIna! Har lært masse jeg kan bruke i jobbsammenheng og ikke minst privat. Nå vet jeg hvorfor og hvordan man må rydde og kaste gamle ting for å komme «videre» i livet, hvilke farger jeg skal ha rundt meg og på meg for å få mer energi og/eller roe meg ned, hvordan senga skal stå for å sove bedre, og ikke minst skjønner jeg nå hvorfor jeg har vondt i ulike kroppsdeler. Jeg har blitt så fasinert og hekta på FengShui at jeg ønsker å lære mer fremover!”
BIRGIT SOLBAKKEN

“Det har vært noen fantastiske uker med et kurs som inneholdt mye mer enn jeg forventet. Liker at du viser oss litt av hva fengshui er i dybden og at du gir oss tid til å fordøye stoffe for så å se sammenhengene. Enda mer fasinert av fengshui nå enn før kurset. Så tusen, tusen takk Nina for at du er en så flott inspirator!”
INGUN TØRSET ROGSTAD

“Jeg hadde en opplevelse av at rotet “tøyt” ut av veggene i huset mitt! Uansett hvor mye jeg ryddet, var det like rotete etter kort tid! Frustrasjonen min økte i takt med rotet!

Etter at jeg startet opp med Feng Shui Onlinekurset, har jeg igjen fått tilbake gleden ved huset mitt. Huset føles mer levende, det gir meg mer energi. Verktøyene Nina lærer oss er enkle å gjennomføre og veldig effektive. Jeg vil si: det føles helt MAGISK!”

JANE H. MELLEM LINNER

“Feng shui har skapt en forandring på alle måter i livet mitt. Mest av alt har det betydd orden. Hadde jeg tidligere visst hvilken betydning det å rydde og organisere hjemmet sitt har , for hvilken retning livet tar, så hadde jeg startet med det for lenge siden!

Dette kan jeg takke Nina for som med sin kunnskap, visdom, motivasjon har tatt meg med igjennom to år i grunnutdannelsen. Nina er en dyktig lærer med en spesiell innlevelse og er en naturlig inspirerende mentor for hele klassen. Hun har hatt en effektiv strategi for at vi skulle få en god forståelse om faget helt fra begynnelsen. Jeg anbefaler hjertelig Nina og kommer selv til å fortsette på videre utdannelse hos henne igjen.”
LIVE HAVER JOHANSEN

“Vi har på kort tid gått fra å være rotløse og lite lykkelige, til å ha et hus i struktur og harmoni. Tidligere så hadde vi alltid hauger med rot i huset vårt, og daglig snakket vi om å flytte. Tenk at det skulle være så enkelt at man faktisk kan skape seg ett hjem og en deilig lykkefølelse akkurat der man er. Ved hjelp av gode råd og oppfølging av Nina underveis.

Alt i alt, har det gitt en stor glede, det er mye mer ro i vårt liv.  Både energisk, økonomisk og harmonisk. Badet gjennomgikk en del enkle endringer etter Feng shui prinsipper. Og vet du hva, et øyeblikk trodde jeg at jeg var på spa da jeg skulle ta et bad. Tenk å få lov å oppleve denne deilige følelsen i sitt eget hjem! Feng Shui har startet en flott prosess i våre liv.”
VIBEKE – mamma som har vært utbrent

“I lang tid hadde jeg kjent på en enorm frustrasjon over at jeg ikke får ferdig prosjektene mine på jobb. Jeg som vanligvis er effektiv og handlekraftig. Det var som å gå i sirup.  Nina var innom meg og ga meg helt konkrete råd i forhold til hva jeg skulle gjøre:

Jeg har merket ganske stor forskjell på fokus og arbeidskapasitet. Og kjempestor økning i trivsel. Nå LIKER jeg å være på hjemmekontoret – det er luftig og jeg får unna arbeidsoppgaver i mye større grad.”
LOTTE THORI LØVSTAD

“Nina har hjulpet meg til å se på rot på en ny måte. Det er blitt ålreit å rydde, få fram og synliggjøre “diamantene” tingene og kvitte seg med det overflødige. Jeg har startet en ryddeprosess både hjemme og på jobb og du har fått meg til å forstå at ting henger sammen. Fint at jeg kan ta det i mitt eget tempo. Det er deilig å føle seg på vei til mer oversikt og det nye for meg er at jeg kan kjenne den gode flyten, eller Chi’en.“
TRINE GJESRUM LARSEN

“Jeg opplever at det blir løftet en stor bør av skuldrene – lettet og fri – nesten “20 kg”. Oppdager mens veien blir til i ryddeprosessen at jeg føler meg frier og lettere til sinns: mye rot fra loftet (hodet) blir borte. Det å se andres gleder når man gir bort er verdt all rydding – gir til en forening som støtter barna i gamle Öststatene – barnehjem. Å rydde og se at vi ikke trenger alt er deilig. Har heller ikke erstattet noe av det som er blitt borte. Har sett nøye over hva det vi egentlig trenger enten når det gjelder til huset eller oss selv. Foreløbig ikke et eneste impuls kjøp så langt. Det er nesten noe “religiøst” over det hele – føler meg så fri!”
KJERSTIN TORELL

“Jeg har deltatt på ryddekurs, og det har åpnet mine øyne. Det å rydde har fått en annen betydning enn at det kun skal se pent ut hjemme. Det er å hjelpe mitt hjem slik at det har god energiflyt. Det er å bli bevist på hva mitt hjem inneholder, av ting og tang og papirer. Jeg har lært at mitt rot også skaper stagnasjon i livet. Jeg har kastet og solgt, gitt bort, tatt farvel med gamle dukker og ungdomsstæsj og gamle kjærlighetsbrev som ikke andre har noe med. Har selvfølgelig ikke kvittet meg med hele historien min, men jeg har sett på mange ting og vurdert om de har noen nytteverdi for meg og mine sønner nå. Og jeg er virkelig blitt flink! Jeg kvitter meg med gammel last mye lettere enn før. Min mann er takknemlig for alt jeg har lært. Og det er jeg og! Det føles godt å rydde, og gi rom for noe nytt. Tusen takk til Nina som har delt av sin store kunnskap. Jeg er blitt kjempemotivert og inspirert!”
SIV HEGE KVALNES

“Å rydde med Nina er noe av det beste jeg har gjort på lenge. Systematisk fra rom til rom og hele tiden med tanke på å få det bedre med meg selv. Hvert rom, hvert skap ble ferdig før neste oppgave ble gitt.Jeg er av den typen som tar vare på ting og tang i tilfelle noen andre trenger, eller kanskje jeg skal bruke det en gang i fremtiden.Jeg endte med å dra alt ut av skuffer og skap. Jeg spurte meg selv, hva skal jeg med alt dette rotet ? Har jeg bruk for dette i livet mitt ? Fikk endelig sortert , kastet og pakket ESKER med ting og tang, gardiner, duker og sengetøy som jeg ikke har brukt de siste 3 år og gitt til Røde Kors. Klær som var i overflod som gikk til UFF containere. Bare det ga meg en god følelse. Og så var alt i gang. Det ene tok det andre og jeg føler en indre ro i meg selv nå. Spesielt når jeg ser rundt meg og i tillegg åpner skapdørene hvor det er oversiktlig nå av ting jeg bruker. Nina har rett, er det kaos og for mye ting rundt deg er det sikkert inni deg også.”
WENCHE SELLEVÅG