Timeplan

Calendar
10.000 års kalenderen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KINESISK ASTROLOGI er et fleksibelt og interaktivt web-basert kurs. Du kan jobbe helt i ditt eget tempo, akkurat når det passer deg. Kurs-sidene har du tilgang til et helt år. Du kan se læringsvideoene så mange ganger du ønsker. Dette er en spørsmål og svar seanse (Q&A) hvor du kan spørre om det som er uklart i ukens kursmodul.

 

Du sender meg spørsmål, som jeg svarer på. Q&A tas opp og legges ut på sidene våre slik at du får læringene med deg, også de gangene du ikke kan være med. Se nedenfor når modulene legges ut. Dette er kun når du får tilgang til dem. Q & A er webinarer, eller som en konferanse på nettet. Der kan du være “live”. Er du forhindret til å være med, kan du alikevel sende spørsmål. Jeg legger alltid ut opptaket så du kan se det i ettertid. Skal du reise bort, kan du laste ned modulene og se de når du er borte eller se de i etterkant. Stopper det opp, blir du med på neste runde. Dette stoffet er det fint å bruke tid på. Det skal ikke bare forstås med hodet, det skal synke inn og erfares.

 

Timeplan

Meld deg på NÅ, få sommerpris og tilgang til hele kurset. I sommer blir det facebook LIVE sendinger annenhver uke og første webinarer blir 19 august. Dette er et stoff som du tar sakte inn. Sommeren holder vi ofte et rlig tempo slik at det er den perfekte tiden å ta inn astrologien.

 

Start NÅ, ta det sakte inn i sommer, og fordyp deg utover høsten. Det er den perfekte måten å ta inn astrologien på.

 

Høstens 2018 webinarer:

 

19. august kl. 20.00

26. august kl. 20.00

02. september kl. 20.00

Intregreringsuke

16. september

23. september

30. september

 

Du har tilgang på kurset to ganger.  Å forstå energienes verden tar tid, det må forstås ikke bare med hodet men vi må ta det inn i hele kroppen, derfor er det veldig nyttig å repetere. Da detter det alltid litt mer på plass hver gang. I webinarene bruker jeg hele tiden nye eksempler.

 

MELDDEGPAAHER