Få kinesisk astrologi guide

Timeplan

Calendar
10.000 års kalenderen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KINESISK ASTROLOGI er et fleksibelt og interaktivt web-basert kurs. Du kan jobbe helt i ditt eget tempo, akkurat når det passer deg. Kurs-sidene har du tilgang til et helt år. Du kan se læringsvideoene så mange ganger du ønsker. Hver FREDAG (bortsett fra første modul, jeg må spille på lag med energiene vettu) legger jeg ut ukens kursmodul. En gang i uken har vi gruppecoaching. Dette er en spørsmål og svar seanse (Q&A) hvor du kan spørre om det som er uklart i ukens kursmodul.

Du sender meg spørsmål, som jeg svarer på. Q&A tas opp og legges ut på sidene våre slik at du får læringene med deg, også de gangene du ikke kan være med. Se nedenfor når modulene legges ut. Dette er kun når du får tilgang til dem. Q & A er webinarer, eller som en konferanse på nettet. Der kan du være “live”. Er du forhindret til å være med, kan du alikevel sende spørsmål. Jeg legger alltid ut opptaket så du kan se det i ettertid. Skal du reise bort, kan du laste ned modulene og se de når du er borte eller se de i etterkant. Stopper det opp, blir du med på neste runde. Dette stoffet er det fint å bruke tid på. Det skal ikke bare forstås med hodet, det skal synke inn og erfares.

Timeplan

Her er planen for når de forskjellige kursmodulene blir lagt ut:

Modul 1: Onsdag 8. februar
Q&A: Søndag 12. februar kl. 11.00

Modul 2: Mandag 13. februar
Q&A: Søndag 19. februar kl. 11.00

Modul 3: Mandag 20. februar
Q&A: Søndag 26. februar kl. 19.00

Modul 4: Mandag 27. februar
Q&A: Søndag 5. mars kl. 19.00

Modul 5: Mandag 6. mars
Q&A: Onsdag 15. mars kl. 19.00

 

Husk at du kan ta kurset flere ganger.  Å forstå energienes verden tar tid, det må forstås ikke bare med hodet men vi må ta det inn i hele kroppen, derfor er det veldig nyttig å repetere. Da detter det alltid litt mer på plass hver gang. I webinarene bruker jeg hele tiden nye eksempler.

MELDDEGPAAHER

 

 

1 comment on Timeplan

  1. Hei du

    kl.11 på dagen blir det vanskelig for meg å følge webinaret. Kun på kveldstid jeg kan få tid. Men om jeg får tilsendt dette via mail i ettertid så får jeg se på det da :

    Mvh ToneW

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FÅ DIN KINESISK ASTROLOGI GUIDE NÅ

Kinesisk astrologi kan hjelpe deg å åpne dører som tidligere har vært uåpnet. Finn dine styrker og talenter. Få GRATIS video serie NÅ.

Sjekk din innboks, du trenger å bekrefte at du vil ha min astrologi guide